Werkwijze

Wij zijn In Beeld maakt niet zomaar een foto of (op inhuurbasis) een video. Ik stel veel belang in het overleg met u als klant om samen een beeldconcept te maken. Niet altijd is een decor of model nodig. Niet altijd hoeven de modellen of figuranten gestyled of opgemaakt te worden. Daarom zijn diverse pakketten ontwikkeld die toepasbaar zijn bij elke opdracht. Hoe groter het pakket, hoe meer aandacht er besteedt kan worden aan details, locatie en belichting. En reken maar dat je dat aan het gemaakte beeld kan zien.

Mini:
De fotograaf en zijn tas. Geschikt voor bruiloften, evenementen en bedrijfsreportages. De fotograaf heeft naast zijn camera een aantal objectieven bij zich waarbij hij in alle gevallen het evenement goed in beeld kan brengen. Daarnaast neemt de fotograaf met dit pakket 1 flitser mee die het juiste licht in elke situatie brengt.
Prijs op aanvraag.

Midi:
De fotograaf, zijn tas en nog een tas. Naast zijn camera en zijn objectieven neemt de fotograaf een aparte tas mee met extra lampen, statieven en softboxen etc. geschikt voor portretten, tijdschriftfotografie, bedrijfsreportages, productfoto's en fotostudio op lokatie. Door het gebruik van flitsers op statief met diverse softboxen en paraplu's. Daardoor kan er op elke locatie het onderwerp letterlijk van alle kanten belicht worden en spat het resultaat van het scherm af.
De tarieven zijn hetzelfde als het Mini pakket. Door het op en afbouwen van de tijdelijke set nemen de opdrachten met dit pakket meer uren in beslag.

Maxi:
De fotograaf, zoveel tassen als nodig zijn, een assistent, make-up en styling, figuranten, 7 roze poedels etc. Geschikt voor tijdschriftfotografie, campagnes, productfotografie etc.
De fotograaf, zijn apparatuur en collega hebben een vaste dagprijs.
Naar aanleiding van de briefing wordt per opdracht vastgesteld welke overige zaken nodig zijn voor het verbluffende resultaat!
Het kan voorkomen dat in verband met de gewenste uitstraling of presentatie methode de eigen apparatuur van de fotografen niet toereikend is en wij apparatuur gaan huren. Prijs op aanvraag.